DNZ REKLAM KİMDİR?

 BİZ KİMİZ

 
  1993 yılında serigrafi ile reklam sektörüne adım atarak 96 yılında serigrafi ve empirme baskı ile bayrak imalatıyla devam eden firmamız 2004 yılında dijital baskı ve tabela sektörüne girerek kaliteli müşteri portföyümüzle bu güne kadar siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

  Reklam sektöründe dijital baskı, tabela, araç giydirme, bilboard, totem tabela, elektronik tabelalar,yelken bayrak,duba,matbaa,display ürünleri,üzerinde yoğunlaşan firmamız her geçen gün portföyünü arttırarak geride bıraktığımız müşterilerimizden aldığımız güçle sizlere daha iyi hizmet vere bilmek amaçlı her gün üretim ve kapasitemizi geliştiriyoruz.

  DNZ REKLAM olarak, işimiz referansımızdır sloganıyla hızla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

REKLAM NEDİR? NE İŞE YARAR?

  REKLAM öncelikle masraf değil sermayedir.Reklamın amacı tanıtım ve insanları satışı yapılan ürüne yönlendirmektir.Yapılan reklamlar sayesinde ürün dikkat çekecek ve satışı sağlancaktır.Reklamı yaptıran kişi reklamın geri dönüşünü alıcak ve markası insanların zihninde algı yaratacaktır.

  Yönlendirmek, bilgi vermek, tanıtma çalışmaları gibi amaçlar için, dış mekân ve iç mekanlarda belli kalıplar halinde monte edilerek kurulan platformlara ve dekorlara reklam denir.
Bir işletme için yerel olarak dikkat çekmesi açısından en önem arz eden reklam araçları tabela,cam giydirme,araç giydirme,matbaa işleri v.b reklam çalışmalarınızda dikkat edilmesi gereken bir çok husus vardır.
Reklama dair her konuda işletmenizi ön plana taşımanız için DNZ REKLAM usta ekibi ve imalatıyla sizin herzaman yanınızda.

Yorumlar

Popüler Yayınlar