TABELA NEDİR ?

TABELA NEDİR? TABELA ÇEŞİTLERİ NEDİR?

  • Dükkanların ve başka işyerlerinin kapısı üstüne ya da yanına asılan ve üzerinde o yerde ne işle uğraşıldığını, sahibinin kim olduğunu belirtici yazı, açıklama, işaret ya da resim bulunan levha.
  • _____________________________________________________

    TABELA ÇEŞİTLERİ
         Firmanızın daha iyi tanıtımının sağlanması için farklı tabela modelleri tercih edilmektedir.Tabela çeşitleri hem bütçeye hem de dekora uygunn seçilmektedir.Firmamız PENDİK DİJİTAL BASKI VE TABELA ÜRETİM MERKEZİ  imalatçı firma olarak TÜM REKLAM ürünlerine tek bir firmadan UYGUN REKLAM FİYATLARI ile sahip olabilirsiniz.TÜRKİYE GENELİ geniş montaj ağına sahip olan firmamız MALTEPE TABELA,KARTAL TABELA,TUZLA TABELA,KADIKOY TABELA,BOSTANCI TABELA olarak diğer şubelerimizlede hizmet vermekteyiz. Sizlerde bütçenizi zorlamıcak fakat UYGUN REKLAM hizmetleri alabilceğiniz TABELA İMALATÇISI arıyorsanız bize ulaşınız.

    VİNİL TABELA NEDİR?

    Vinil tabela genellikle dayanıklılık açısından avrupa dökme vinil üzerine DİJİTAL BASKI yapılarak profıl kasaya gerilen tabela modelidir.Fiyatı uyun olması sebebi ile küçük işletmeler tarafından tercih edilen bir çeşittir.
    IŞIKLI VE IŞIKSIZ TABELA olarak imalatı yapılabilmekte olup IŞIKLI TABELA tercih edildiği zaman içerisine led sistemi ile aydınlatma yapılmaktadır.Ücretsiz keşiften tasarım ve montajı fırmamız tarafından yapılmaktadır.5 yıl SOLMAYAN DIJITAL BASKI garantilidir.

    KUTU HARF NEDİR? KUTU HARF ÇEŞİTLERİ NELERDİR?

    KUTU HARF TABELA yazının zemınden 6,8,10,15... cm yan bantlar ile yüksekte durması 3D görünümdür.Halk arasında KABARTMA HARF olarakta geçmektedir.
      PLEXİ KUTU HARF 
    Bu kutu harf çeşitimiz plexilass malzeme kullanılarak imalatı yapılır.Yan bantları plexilass olarak dönülebildiği gibi ALÜMİNYUM YANAK yapılabilir.İcerisine LED aydınlatma yapılan harfler arkasına 8 mm,10 mm,15 mm.... DEKOTA kapak yapılıp montajı yapılır.Yapılmış olan kutu harfler zemin olarak firmanıza ait cephenize direk uyulanabilği gibi KOMPOZIT PANEL üzeri monte edilerek,PROFIL DEMİR üzeri monte edilerek,ÇESAN üzeri monte edilerek, KÜPEŞTE BORU üzeri monte edilerek montajı zemine yapılabilir.TABELA ÇEŞİTLERİ genellikle mekanın dekoruna uygun tercih edilirse görünümü ve konsept uyumu daha guzel olur.
      PASLANMAZ KUTU HARF
    Paslanmaz kutu harfler 304 kalite paslanmazdan üretilir.Renklerine göre 4 ana başlıkta incelenebilir.
     *Gümüş paslanmaz kutu harf
     *Altın paslanmaz kutu harf
     *Bronz paslanmaz kutu harf
     *Sıyah paslanmaz kutu harf











    Yorumlar

    Popüler Yayınlar